Planlæg sammen med os

Firmaarrangementer

Kontakt os
corporate events 1200×900

Planlæg dit firmaarrangement med MOI København!

Er du på udkig efter et unikt sted til dit firmaarrangement? MOI Copenhagen er det helt rigtige sted! Vores lokaler kan tilpasses og brandes, og vi kan dermed imødekomme alle former for firmabegivenheder, designet til dine specifikke behov.

Vi forstår, at alle firmaarrangementer er forskellige, og derfor tilbyder vi en fleksibel og personlig tilgang til eventplanlægning. Vores team af erfarne eventplanlæggere vil sammen med dig sørge for at skabe en skræddersyet oplevelse, der opfylder dine specifikke behov og overgår dine forventninger.

Så uanset om du planlægger en lille, intim sammenkomst eller et stort arrangement, har Museum of Illusions Copenhagen alt, hvad du behøver for at gøre dit firmaarrangement til en succes. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tilpassede eventrum og personlige eventplanlægning. Lad os få det til at ske!

 • rsz_2vertical 3 900×1200
 • cloning table vertical carousel 900×1200
 • horizontal 4 1200×900

Lad os komme i gang med dit særlige arrangement!

Er du på udkig efter et unikt underholdningskoncept til dit firmaarrangement? Museum of Illusions Copenhagen vil blæse dig bagover! Kontakt os for en oplevelse skabt til dine specifikke behov.

  Navn / Virksomhedsnavn *
  Email-adresse *
  Telefon
  Yderligere detaljer og information
  Deltagere
  Tidspunkt
  Datoer
  Yderligere detaljer og information

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google's Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.