Planlæg sammen med os

Gruppebesøg

Kontakt os
group visits horizontal 1200×900

Planlæg gruppebesøg og ekskursioner til MOI København!

Museum of Illusions København vil byde velkommen til og underholde alle, der er klar til en god oplevelse. Vores fordybende og interaktive installationer kan opleves gennem en forudbestilt guidet tur eller udforskes i eget tempo – uanset hvad, vær forberedt på at få din hjerne blæst omkuld. Kontakt os for alle detaljerne, og gør dig klar til et spændende eventyr!

De fleste grupper kan opleve hele museet og alle vores udstillinger på omkring en time. Vi kan typisk rumme omkring 50 gæster pr. halve time. For større skolegrupper foreslår vi, at I fordeler jeres besøg i grupper med en halv times mellemrum. En anden mulighed er at dele klassen i to og skifte mellem Museum of Illusions og et andet museum eller en anden attraktion i nærheden. Send en e-mail til [email protected] for at booke en ekskursion, eller udfyld kontaktformularen nedenfor. Angiv venligst antallet af elever, klassetrin, antal ledsagere og ønsket besøgsdato og ankomsttidspunkt. Vi vender tilbage til dig med alle detaljerne.

Grupper på mere end 12 personer får rabat ved besøg i museet. For at planlægge jeres besøg, kontakt os venligst på [email protected].

 • group visits vertical 2 900×1200
 • group visits vertical 3 900×1200
 • group visits horizontal 2 1200×900

Planlæg gruppebesøg og ekskursioner til MOI København!

Er du interesseret i at arrangere et besøg for en gruppe eventyrlystne, der er klar til at blive blæst bagover? Du er kun få skridt væk fra den utrolige MOI København-oplevelse! For større grupper bedes du kontakte os via kontaktformularen, så får vi det til at ske.

  Navn / Virksomhedsnavn *
  Email-adresse *
  Telefon
  Yderligere detaljer og information
  Deltagere
  Tidspunkt
  Datoer
  Yderligere detaljer og information

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.