Planlæg sammen med os

Fødselsdagsfest

Kontakt os
events single_birthday4_1200x900px

Planlæg din fødselsdagsfest med MOI Copenhagen!

Illusionernes fascinerende verden er det perfekte sted til en fødselsdagsfest! For at fødselsdagsfejringen helt uforglemmelig står vi klar med med en oplevelse, der vil blæse jer omkuld. Dit barn vil blive forbløffet!

Vores fødselsdags-festpakker er designet til at gøre oplevelsen magisk. Talentfulde tryllekunstnere vil udføre tricks, som vil efterlade dig og dine gæster i ærefrygt. Et team af venlige medarbejdere vil stå klar til at tage fantastiske billeder på de forbløffende udstillinger. Og spændende goodiebags vil holde morskaben i gang, længe efter at festen er slut.

Hos MOI Copenhagen forstår vi, at alle fødselsdagsfester er forskellige, og derfor tilbyder vi en skræddersyet tilgang til eventplanlægning. Uanset om du er til videnskab, kunst eller bare elsker et godt trylleshow, kan vi skabe en fest, der er perfekt for dig.

 • events single_birthday2_900x1200px
 • corporateevent_vertical 3 900×1200
 • events single_birthday3_1200x900px

Lad os komme i gang med dit særlige arrangement!

Arrangér en uforglemmelig fødselsdagsfest! Tag dig selv og dine gæster med på en fantastisk rejse ind i en fortryllende verden af forbløffende illusioner! Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at arrangere en forrygende fødselsdagsfest!

  Navn / Virksomhedsnavn *
  Email-adresse *
  Telefon
  Yderligere detaljer og information
  Deltagere
  Tidspunkt
  Datoer
  Yderligere detaljer og information

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google's Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.